Aqua forma

Een terras als centrum van je tuin

Een terras als centrum van je tuin

Geplaatst op

Elk ontwerp heeft een bepaald concept of centrum nodig. Een duidelijke structuur waar je naartoe werkt. Wat je wilt bereiken met een design. In een tuinontwerp is het niet anders. Daar zul je ook met een goed idee moeten komen dat concreet uitvoerbaar is en een heldere opzet heeft. Mensen moeten als het ware je tuin kunnen lezen. Wat is de bedoeling met deze tuin? Hoe kunnen we genieten van deze buitenruimte in de privésfeer? In deze blog gaan we je hiervoor een tip geven. 

De tuin weer op orde

Na de winter is het weer tijd om de tuin een flinke opknapbeurt te geven. Koning winter heeft het namelijk goed verstiert de afgelopen maanden. Gelukkig is het met een boel toewijding en creatieve inzichten mogelijk om de tuin weer snel gereed te maken voor het warme seizoen. 

Maak een terras

Door terrastegels neer te leggen op een centrale plek in de tuin, maak je een plek waar je met familie en vrienden kunt zitten. Wanneer jezelf handig hebt, dan kun je de zaken zelf regelen wat dit laatste betreft. Een alternatief is een stratenmaker te laten komen die het er superrecht voor je intikt. Dat scheelt weer veel zwoegen en zweten. Vaak willen ze wel dat het materiaal al op locatie aanwezig is. Als ze dit zelf moeten regelen, dan gaat de prijs direct omhoog. Zorg dus dat je op tijd alle stenen bij de steenhandel koopt. 

Wat heb je aan een terras?

We deden net al de suggestie wat je op een terras kunt doen, met vrienden en familie zitten dus. De concrete dingen die je daar doet zijn: lekker uitrusten, een boek lezen, theedrinken, een BBQ en lekker zonnen (maar niet te lang want dat is slecht van de huid). Je hebt dus een plek onder de zon waar je van kunt genieten. Daarbij is het helemaal privé en hebt niet te maken met mensen, zoals op een terras met rook in je gezicht van de buren. Veel plezier met je nieuwe tuin.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden