Aqua forma

Het gemak van de Amerikaanse koelkast: superhightech!

Het gemak van de Amerikaanse koelkast: superhightech!

Geplaatst op

De techniek van nu is niet die van vroeger, dat zien we overal om ons heen. Wie had ooit kunnen denken dat een telefoon de mogelijkheid zou hebben om te fotograferen, muziek aftespelen, videobeelden verzenden, tekst te verwerking, spelletjes te generen en natuurlijk te navigeren met behulp van de satellieten. En dat voor onder de twee honderd euro. Mensen zouden dit 20 jaar geleden niet hebben kunnen geloven. Wat voor de telefoon geldt is zeker ook waar voor de Amerikaanse koelkast. Wat daar allemaal mee mogelijk is….je leest het in deze blog!

De mogelijkheden

Wat kun je nu allemaal met een Amerikaanse koelkast? Er zijn sowieso verschillende afmetingen en formaten. Natuurlijk heb je ook allerlei opties waaruit je kunt kiezen. Niet alles zit op elke koelkast. Opties die we vaak tegenkomen:

  • Speciale kleur (metallic of wit)
  • Een ice-dispenser
  • Waterkraan
  • Speciale filters voor het water
  • Een opzet waarbij het vriesgedeelte links en het koelgedeelte rechts zit.

Internet of things

Het internet of things is een benaming voor de verbonden slimme apparaten die met elkaar kunnen communiceren. Zo kunnen auto’s, telefoons, tablets, horloges, maar ook koelkasten met elkaar communiceren. Veel Amerikaanse koelkasten hebben een soort touche screen ten grote van een tablet in de deur zitten. Die zit daar zodat je informatie kan opvragen over de inhoudt van de koelkast, recepten kunt opzoeken en boodschappenlijsten kan invoeren. Via een app kun je in de koelkast kijken om te zien wat je nog nodig hebt. Heel handig voor als je in de supermarkt staat. Natuurlijk zijn er nog tal van toepassingen denkbaar waarop de slimme koelkast in te zetten is:

  • De temperatuur van koel- en vriesgedeelte apart regelen
  • Vanaf een afstand de koelkast lagere temperatuur geven

Looks

We kennen natuurlijk allemaal het klassieke beeld van de Amerikaanse koelkast, met zo’n leuk jaren vijftig kleurtje. Die worden overigens nog steeds gemaakt, maar de Amerikaanse koelkast van nu heeft een heel ander design, deze is namelijk sterk industrieel qua ontwerp. Daarom past het apparaat ook heel goed bij de moderne woonstijlen, zoals de industriële, Scandinavische en minimalistisch ontwerpen. Vaak zien we hem in een metallic kleur.

Meer zien?

Water partners zijn net zoals wij gepassioneerd over duurzame wateroplossingen. Lees meer over water.

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden