Aqua forma

Hoe richt ik een moderne tuin in?

Hoe richt ik een moderne tuin in?

Geplaatst op

Wanneer de zomer weer bijna in het land is, lijkt het wel of mensen een vreemde koorts krijgen. Dan willen ze zo snel mogelijk een mooie tuin hebben om in te zitten. Het is slim om al vroeg te beginnen met het inrichten van je nieuwe tuin. Er zijn zoveel dingen die je kunt doen om deze modern en sfeervol te maken. Lees snel met ons mee en ontdek hoe het zit! 

Betonschutting

Een van de eerste dingen die je kunt doen wanneer je een nieuw huis gekocht hebt met daarbij een tuin die je kunt inrichten, is het aanschaffen van een schutting. Wanneer je een betonnenschutting kopen gaat, dan zul je zien dat je daarmee een superduurzame erfafscheiding hebt. De industriële looks van zo’n schutting maken het kinderlijk eenvoudig om een moderne tuin in te richten. 

Vijver

In een tuin met moderne looks zul je zeker een vijver kunnen aantreffen. Natuurlijk is dit geen enkele garantie dat het ook een mooie vijver is. Daarom geven we je tips waarmee jij het wel tof kunt maken. Wat dacht je van een waterval gemaakt van natuursteen? Er zijn ook natuursteen strips te krijgen waarmee je de illusie van natuursteen kunt oproepen! Laat er ook een paar mooie karpers in zwemmen, die zijn superpopulair. Dan heb jij deze zomer echt je plekje waar je weg van alle drukte kunt genieten van de zon in het zachte seizoen. Om helemaal bij weg te dromen.

Terras en pergola

Een moderne tuin is echt niet alleen maar industrieel of minimalistisch (al dan niet zenachtig). Nee, veel vaker zien we ook mediterraanse aspecten van design naar voren komen, zoals een terras (niet per se alleen in Zuid-Europa te vinden) en een pergola (dat is wel echt superzuiderlijk!). Dit gebied wordt al snel het centrum van je tuin. Geen wonder dat familie en vrienden langs willen komen. Door het terras een beetje ruim op te zetten is het eenvoudig om wat verder uit elkaar te zitten. Zo heb je een beetje de ruimte. Houdt hier dan ook rekening mee als je een tafel gaat kopen. Pak lekker groot uit, want daar heb je die tuin ten slotte voor! 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden