Aqua forma

Nooit meer ontkalken: het kan echt!

antikalkaanslag

Nooit meer ontkalken: het kan echt!

Geplaatst op

Wil je nooit meer tijd kwijt zijn aan onzinnige zaken als ontkalken. Die tijd besteden aan nuttige of leuke dingen. Het kant echt, met een waterontharder! In deze blog gaan we je vertellen hoe je douchekop ontkalken overbodig wordt! Ontdek hoe het zit! 

Verschillende waterontharders

Er zijn verschillende manieren waarop water te ontharden is. Dat zijn:

  • Chemische middelen
  • Filters
  • Technologische middelen

In deze blog gaat het over de laatste categorie. De technologische middelen of het technische water ontharden. We gaan het hebben over een revolutionaire manier om kalkaanslag te voorkomen, want daar hebben we het in feite over. Het systeem werkt zo goed en is zo populair, dat het zelfs al media aandacht heeft gehad bij RTL 4. Deze innovatieve manier zorgt ervoor dat je geen omkijken meer hebt naar de ontharding van je water. Dat is voor ondernemers heel plezierig, omdat de apparaten waarmee ze werken, zoals koffiemachines en vaatwasmachines, van een professioneel niveau zijn en daardoor een hoge economische waarde vertegenwoordigen. En laat het nu net zo zijn dat kalkaanslag de levensduur van deze apparaten op z’n zachts gezegd niet verlengt.

Hoe werkt het systeem?

Het is werkelijk heel eenvoudig om een wateronthardingsysteem te installeren. Je sluit het aan rond de hoofdkraan. Gewoon met een ring rond de hoofdleiding. Dit technologische wonder zendt een krachtige magnetische straling uit door de leiding. Op deze manier wordt er voorkomen dat kalkdeeltjes zich hechten aan de leidingen. Een manier die op vele manieren efficiënt werkt:

  • Geen chemische middelen, dus milieuvriendelijk
  • Geen onderhoud, dus tijdwinst
  • Je apparaten gaan niet stuk door kalkaanslag

Dit apparaat is dus waanzinnig handig voor ondernemers, maar even zo goed voor particulieren. Laat je vooral informeren over dit product en lees hier alvast meer over de prijs van een waterontharder. Het gaat je zeker veel voordelen brengen. Blijf ons volgen voor meer mooie voorbeelden en tips om je bedrijf of woning efficiënter en milieuvriendelijker in te richten

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden