Aqua forma

Tips voor de tuin van een rijtjeshuis

Tuindesign

Tips voor de tuin van een rijtjeshuis

Geplaatst op

De tuin van een rijtjeshuis is misschien wel het moeilijkst om te ontwerpen van alle soorten huizen. Dat komt omdat er meestal een gelimiteerde grootte is van de tuin bij een rijtjeshuis. Veel mensen met een rijtjeshuis gaan daarom de tuin niet inrichten zoals ze willen, omdat ze denken dat ze er toch niet veel tijd zullen spenderen. Het gaat erom dat je je tuin gebruikt ook al is hij niet zo groot. Niet iedereen heeft een tuin heeft, dus het is belangrijk om je kleine achtertuin toch zo te maken dat hij speciaal wordt. In deze blog praten we over een ervaring en waarom jij ook je tuin leuk moet inrichten ook al is hij niet groot.

Ervaring

We hebben een verhaal van een cliënt die naar ons toe kwam en die zei: ‘wij zitten nooit in de tuin omdat wij vanaf 3 kanten bekeken kunnen worden.’ Deze mensen stonden er zo in, maar toch hadden ze ons tuinbedrijf geconsulteerd. Maar wij wisten dat je dit met behulp van schuttingen en schuttingplanken makkelijk kunt verhelpen. Daarnaast hebben we ook nog eens een heel strak design gemaakt op maat voor deze tuin. Nadat ze dit design hadden gezien hebben ze er een paar weken over nagedacht en uiteindelijk akkoord gegaan. Nu een jaar later hebben we contact met ze gehad en ze zeggen dat ze zo onwijs blij zijn met hun tuin en dat ze echt tuinmensen zijn geworden. Je kunt dus van een situatie, waarbij je denkt dat deze niet meer te redden is, zeker nog wel wat bereiken.

Voordelen tuin

Het is namelijk belangrijk, zeker met die steeds heter wordende zomers, dat je lekker buiten kunt zitten als dat nodig is. Je wil dan ook niet in een soort van afgevallen tuin zitten, waarbij je niet op je gemak voelt. Een voordeel van het hebben van een kleinere tuin is dat je er ook weinig omkijk naar hebt. Je kan veel inrichten met steen en dan ook nog eens relatief veel inrichten met planten, bloemen en gras, en er nog steeds weinig werk aan overhouden. Als jij een kleinere tuin hebt en hem toch soms nog wel eens wil gebruiken, dan raden wij aan om dit te consulteren bij onze blogsite, want het is zonde als je je tuin helemaal niet gaat gebruiken terwijl je er wel eentje hebt.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden